lørdag 27. februar 2010

Magnolia bursdagskort

Har tatt fram et av mine Magnolia-stempler og laget et bursdagskort med det. Tenkte også at jeg skulle delta på utfordringen til Just Magnolia hvor oppgaven var nettopp å lage et bursdagskort. Dette er mitt første bidrag til denne utfordringsbloggen.


Igjen har kortet mitt blitt ganske roooooooosa:)


Her ses litt av lag-på-lag og blomstereffekten.

Motivet er malt med Distress Ink refills. Lagt litt skygge rundt motivet. Alle kanter er rufset og svertet med blekk.

Den store blomsten er satt sammen av en demontert rose og pynten i midten er fra Kort og Godt. Rosene og knoppene er også derfra. Punchet ut blader med punch fra EK Success.

Bokstaver fra Adornit. Noen små retro-blomster har også fått plass rundt på kortet:)

Flere retro-blomster!

Baksiden av kortet er veldig enkel. Mønsterpapirer fra Panduro.
Ellers har jeg brukt en bit fra en gammel bokside og en kakeserviett!
Håper dere har ei fin helg. Gleder meg til å se på damenes 30-kilometer i OL i kveld. Denne gangen krysser jeg fingrene for Kristin Størmer Steira. Nå synes jeg det er hennes tur!


torsdag 25. februar 2010

Blogcandy hos Mette

Mette feirer 10 000 besøkende i bloggen sin. Gratulerer så mye!
Hun feirer med å gi bort en lekker candy .
Hvem vil ikke vinne dette??
Du bør absolutt besøke bloggen hennes. Mette er utrolig dyktig og lager de lekreste kreasjoner!
Du finner garantert masse inspirasjon og mye vakkert å se på:)
Du finner Mettes blogg HER!

mandag 22. februar 2010

Jeg har fått awarder!

Jeg er så heldig at jeg har fått tre awarder den siste uka.
Denne har jeg fått av MERETE og HEGE. To kjempeflinke og kreative jenter! Sender den selvfølgelig tilbake til de to. Ønsker også å gi denne videre til:

Iren

May-Bente

Mette

Astrid

Randi

**************


Denne har jeg fått av ASTRID og RANDI. Også to veldig dyktige jenter. Har sendt denne videre før. Denne gangen ønsker jeg å gi den videre til alle dere som besøker bloggen min:)
Og tilbake til Astrid og Randi også!
***************

Denne har jeg fått av ASTRID.
Har også mottatt denne tidligere. Du kan se hva jeg skrev om meg selv HER.
Tusen takk så mye til dere alle for de flotte awardene. Det varmer veldig å bli satt slik pris på:)



torsdag 18. februar 2010

Bursdagskort

Laget et bursdagskort i en litt spesiell fargekombinasjon. Rosa bruker jeg jo mye, men svart er ikke det jeg tyr til først...... Noen ganger skal en jo overraske seg sjøl litt....:)
Ble så inspirert da jeg så et kort som min gode bloggvenn, Dena, hadde laget. Det var hun som satte meg på ideen med hjertekanten rundt sirkelen. I bloggen hennes fant jeg også en link til en flott TUTORIAL i Maria's blog.
Det søte motivet er Flutter Anya fra Greeting Farm. Har forsøkt meg med ProMarkerne mine igjen:)

Den store rosa er fra Prima, glasstenranke fra Kort og Godt. De små rosene har jeg fått av Hanne. Tusen takk!

Bokstaver fra MM og Thickers. Har "dasjet" på litt glitter stickles her og der:) Rundt kanten har jeg også brukt Liquid Pearls.

Mønsterpapir fra Moxxie.
Ha en super dag. Takk for alle kommentarer dere legger igjen. Noen av mine kommentarer til dere svever sikkert rundt i rommet et sted..... Må nok få utbedret feilen......

onsdag 17. februar 2010

Awards

Jeg er så heldig at jeg har fått denne flotte awarden fra to kjempekoselige og dyktige jenter. Nemlig Mette og Kaia. Tusen takk til dere begge to. Jeg setter så utrolig stor pris på de søte og koselige kommentarene dere legger igjen hos meg.

Det første jeg vil gjøre er derfor å sende denne awarden tilbake til dere. Det er fortjent:)

Så har jeg vært litt i tenkeboksen for å finne ut hvem jeg skulle gi denne videre til. Egentlig så har dere fortjent den like mye alle sammen:) Allikevel har jeg bestemt meg for at disse jentene skal få denne av meg i dag:


Mag

Cheryl

Karita

Cathrine

Britt-Inger

Camilla

Så har jeg funnet ut at det nok er min PC som er dårlig til å ta imot signaler fra internett. Stadig vekk problemer med kommentering, innlegg og å sende mailer. Plutselig forsvinner kontakten med nettet. Hadde ikke tenkt å investere i ny PC nå, men.........

Klem og tusen takk igjen til Mette og Kaia


søndag 14. februar 2010

Morsdag

Aller først: Gratulerer så mye med morsdagen!

Ellers et kort innlegg fra meg i dag. Må passe på mens jeg kommer inn på nett. Har fortsatt trøbbel med det, så derfor er det litt stille fra meg. Både med kommentarer og innlegg.

Her er kortet min snille mamma får i dag:) Lagde det faktisk av morsdagsgaven jeg selv fikk!

Har brukt nydelige papirer fra Inkido og Panduro. Motivstemplet er fra Inkido og tekst fra Stempelglede. Blomster fra Kort og Godt.

Resten av bildene får tale for seg selv:)















Håper dere har en strålende dag. Og tusen takk for at du besøker bloggen min:)


søndag 7. februar 2010

StampARTic utfordring og awards

Nå er det lenge siden forrige innlegg her. Har hatt skikkelig trøbbel med internett i tillegg til litt trøbbel med kreativiteten også............hihi........ Skikkelig irriterende med ting som ikke funker, argh!!!

Og så må jeg takke for alle kommentarer og positive tilbakemeldinger dere gir. Dere er så utrolig snille:)

Har i alle fall laget et kort som jeg deltar med i StampARTic sin skisseutfordring. Her har jeg brukt et mønsterark fra Panduro designet av Vibeke Spigseth.

Motivet er klippet/skåret ut og limt på kortet med hobbysilikon. Fikk det ikke til å synes så godt på bildet, synes jeg.

Stemplet er fra Faerie Song Stamps. Blomster fra Prima og Kort og Godt. Har også brukt retropunch på noen. De små sommerfuglene er Karen Marie Klip ark fra Panduro.


Jeg har malt med Distress Ink. På blomstene har jeg brukt litt stickles.


Veldig enkelt på baksiden:)
*************
Og så har jeg fått denne flotte awarden av Lena og Mag. Tusen, tusen takk til dere! Det er så koselig å bli satt pris på:) Jeg er veldig takknemlig!
Hvis dere ikke har besøkt bloggene til disse to dyktige jentene før, bør dere absolutt gjøre det. Det er utrolig mye nydelig å se der! Du finner dem her:


Med denne awarden følger det en regel om å skrive sju interressante ting om seg selv. Siden jeg har mottatt denne awarden før, kan du se HER hva jeg har skrevet om meg.
Jeg vet at det er utrolig mange som har vært så heldige å motta denne awarden. Derfor synes jeg det var veldig vanskelig å plukke ut noen spesielle å sende den videre til. Jeg vil derfor gi den videre til de av dere som leser dette og ikke har fått den før.
Og så vil jeg selvfølgelig sende den tilbake til Lena og Mag. Tusen takk igjen til dere:)
Nå håper jeg at internett fungerer ordentlig igjen. Har masse bloggbesøk å ta igjen.
Håper dere får ei flott uke:)